Ζωντανή μουσική – Η δύναμη του πάθους

Η μουσική λέγεται ότι είναι η τροφή της ψυχής. Δεν υπάρχει τίποτα πιο πειστικό και ευχάριστο από την καλή μουσική. Η χαλαρωτική μουσική θεραπεύει το μυαλό. Καμία ψυχαγωγία δεν είναι πλήρης χωρίς μουσική. Η αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής και τραγουδιών αλλάζει αμέσως το μυαλό σας γεμάτο ένταση σε μια πιο χαλαρή και γαλήνια κατάσταση.

Αν και οι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν τραγούδια και μουσική σε στερεοφωνικά συστήματα και walkman, ωστόσο, δεν το σκέφτονται δύο φορές πριν παραταχθούν σε συναυλίες ζωντανής μουσικής, ο λόγος είναι το πάθος. Είναι η δύναμη του πάθους που τους ελκύει να βλέπουν τα αστέρια να παίζουν προσωπικά και ζωντανά. Τίποτα δεν το ξεπερνά.

Ζωντανή μουσική προτιμάται επίσης σε πάρτι και εκδηλώσεις. Η ζωντανή μουσική ψυχαγωγία αποτελείται από κλασική μουσική, Jazz, Swing, World μουσική, μουσική εποχής των δεκαετιών του ’50, του ’60, του ’70, του ’80 και του ’90 και εκτελείται από καλλιτέχνες που δεν τα κατάφεραν. Η κλασική μουσική αποτελείται από κουιντέτο, κουαρτέτο, τρίο, ντουέτο και σόλο. Παραστάσεις ζωντανή μουσική ζωντανής μουσικής μπορούν να δοθούν σε οποιοδήποτε όργανο όπως πιάνο, κιθάρα, πληκτρολόγιο, τσέλο, καμάκι, φλάουτο, τρομπέτα, σαξόφωνο και σετ τζαζ.

Είτε πρόκειται για πάρτι γενεθλίων, γαμήλια δεξίωση, ιδιωτικό πάρτι ή εταιρικό πάρτι, η ζωντανή μουσική είναι απαραίτητη εάν δεν προσλαμβάνετε έναν DJ για να μιξάρει τραγούδια για εσάς. Ακόμα κι αν υπάρχει DJ, η ζωντανή μουσική δεν είναι κακή ιδέα. Σχεδόν κάθε πόλη και κωμόπολη στις ΗΠΑ έχει συγκροτήματα που εκτελούν ζωντανή μουσική. Η επιλογή τραγουδιών και μουσικής μπορεί να περιορίζεται με μια ζωντανή μουσική παράσταση, αλλά είναι τα περιορισμένα επιλεγμένα τραγούδια και μουσική που κάνουν το συγκρότημα αγαπητό στον κόσμο. Οι DJ θα χρεώνουν το 25% – 50% των χρεώσεων μιας μπάντας που παίζει ζωντανή μουσική. Ωστόσο, η γοητεία της ζωντανής μουσικής είναι κάτι που είναι ακαταμάχητο αν μπορεί κανείς να το αντέξει οικονομικά. Μερικά συγκροτήματα που εκτελούν ζωντανή μουσική αποτυπώνουν και αναπαράγουν τον τόνο της μουσικής που δεν ηχογραφήθηκε σωστά από τις απίστευτες ηχογραφήσεις των δεκαετιών του ’50 και του ’60.

Ένας DJ μπορεί να συνδυάσει τραγούδια για να σας προσφέρει την απόλυτη μουσική ψυχαγωγία. Αυτό που πρέπει να κάνετε όμως είναι ότι θα πρέπει να δώσετε στον DJ μια λίστα με το τραγούδι που προτιμάτε πολύ πριν από την εκδήλωση. Αυτό δίνει στον DJ χρόνο να κανονίσει τα CD για εσάς. Η ποικιλία της μουσικής ενισχύεται όταν ένας DJ παίζει CD. Ένα ξαφνικό αίτημα από τον καλεσμένο μπορεί επίσης να τιμηθεί από τον DJ και το τραγούδι μπορεί να παιχτεί. Οι περισσότεροι DJ έρχονται προετοιμασμένοι με έναν αριθμό CD για να ικανοποιήσουν άμεσα αιτήματα.

Η επιτυχία κάθε εκδήλωσης εξαρτάται από τη μουσική ψυχαγωγία. Εάν οι καλεσμένοι ακούσουν τη μουσική που απολαμβάνουν το πάρτι σας θα είναι επιτυχημένο.