Ο ολοκληρωμένος σχεδιασμός είναι στη ρίζα μιας επιτυχημένης ανακαίνισης σπιτιού

Εάν σκέφτεστε σοβαρά μια πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και μια μεγάλη ανακαίνιση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο σχεδιασμός σας είναι ολοκληρωμένος και ολοκληρωμένος. Αν και υπάρχουν πάντα εκείνα τα «μικρά πράγματα» που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια ενός σημαντικού έργου όπως αυτό, ο ολοκληρωμένος εκ των προτέρων προγραμματισμός θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι δεν θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστα, προβλέψιμα ζητήματα που θα μπορούσαν να σας βγάλουν από τις ράγες. Επειδή μπορεί να υπάρχει και εδώ μια αρκετά μεγάλη επένδυση, το να γνωρίζετε εκ των προτέρων τυχόν πιθανές επιπτώσεις και ζητήματα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε πολύτιμα χρήματα.

Ήρθε η ώρα να κατηγοριοποιήσουμε και να ιεραρχήσουμε. ανακαινιση σπιτιου Με οποιαδήποτε εκτεταμένη εργασία όπως αυτή θα υπάρχει μια λίστα με διαφορετικά στάδια και πρέπει να ξέρετε ποια παραγγελία θα χρησιμοποιήσετε. Εάν μια ανακαίνιση πρόκειται να είναι εκτεταμένη, μπορείτε να περιμένετε μια ορισμένη αναστάτωση εάν πρόκειται να συνεχίσετε να μένετε εκεί όσο συνεχίζεται. Πρέπει επίσης να είστε σε θέση να προγραμματίσετε τις απαιτήσεις διαβίωσής σας γύρω από τη διαταραχή που θα συμβεί. Και ενώ μπορεί κάλλιστα να έχετε το βλέμμα σας σε ένα νέο μπάνιο και κουζίνα ως πρωταρχικούς στόχους για την αποκατάσταση, δεν πρέπει να παραβλέπετε οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μέσα και γύρω από το σπίτι, όπως όταν περνάτε από τον προγραμματισμό, την αναταραχή και Διαταραχή θα πρέπει πραγματικά να διαγράψετε όλα αυτά τα στοιχεία από τη λίστα για καλό μέτρο.

Είναι σημαντικό να επιθεωρείτε διεξοδικά το σπίτι σας στην αρχή, συχνά με τη βοήθεια ενός ειδικού που θα είναι σε θέση να σας πει τι πρέπει να κάνετε. Θα πρέπει σίγουρα να κάνετε μια λίστα με τα πάντα, ακόμα κι αν δεν δεσμευτείτε για κάθε στοιχείο αυτή τη φορά. Μην υποτιμάτε ποτέ τη σημασία αυτού του σταδίου προγραμματισμού και θα πρέπει να ρωτήσετε όλους τους φίλους και την οικογένειά σας τι πιστεύουν, για να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Μερικές φορές έχουμε μια μάλλον μεγαλειώδη ιδέα για μια συγκεκριμένη ανακαίνιση που δεν είναι απαραίτητα εφικτή ή/και πρακτική για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Τώρα είναι η ώρα να το ανακαλύψουμε.

Ποτέ μην κάνετε υποθέσεις και μην φοβάστε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη εάν απλώς δεν είστε σίγουροι για μια σύσταση που σας παρέχεται από έναν ανάδοχο. Η ανεξάρτητη επιθεώρηση μπορεί όχι μόνο να απαιτείται από μια τοπική αρχή για λόγους αδειοδότησης, αλλά μπορεί επίσης να αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα προχωρούν καλά και «σε καλό δρόμο».

Λάβετε υπόψη ότι δεν είναι ποτέ εύκολο να αδειάσετε εντελώς το σπίτι για ένα μεγάλο έργο αποκατάστασης, παρόλο που αυτό θα ήταν πιθανώς ένα ιδανικό σενάριο. Πολλοί από εμάς χρειάζεται να ζούμε και να λειτουργούμε εκτός σπιτιού ενώ το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι σημαντικό να θέσουμε όρια και στρατηγικές με τους εργολάβους εκ των προτέρων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να περιορίσετε την αναστάτωση στο ελάχιστο.

Παρόλο που μπορεί να είναι πολύ δύσκολη η προετοιμασία, ο σχεδιασμός, η επίβλεψη και η επίβλεψη μιας μεγάλης επιχείρησης όπως αυτή, αξίζει τον κόπο όταν επιτέλους μπορείτε να μείνετε πίσω και να θαυμάσετε το τελικό προϊόν. Επιτέλους, το σπίτι σας φαίνεται όπως πραγματικά θέλετε!