Acum că ți-ai selectat subiectul și l-ai restrâns, în mod normal trebuie să o faciîncepeți Capitolul 1

Există de obicei cinci capitole în majoritatea programelor și foarte puține pro-gramele au aspecte diferite. Aici, voi descrie fiecare capitol pentru ca dvs. să obțineți unînțelegerea capitolelor.insultând procesul propriu-zis de scriere.Înțelegeți ce face fiecare capitol în teza lucrare de licenta dvs. și ce include exacteste important să înțelegeți chiar înainte de a vă selecta subiectul.Nu sunt surprins că citești asta chiar înainte de a-ți alege subiectul.ați selectat deja subiectul dvs., rețineți că poate doriți cu adevărat să vă schimbațisubiect după ce ați ajuns în toată această secțiune a descrierilor capitolelor pentru că acumva ști ce înseamnă să faci o teză sau o disertație.Poate vrei să mergi la un restaurant să mănânci, dar după ce îți dai seama câte autobuzesunt necesare schimbări pentru a ajunge la el, puteți schimba cu ușurință locul și puteți mânca în altă parte.Acest capitol include teoria dvs.

Ce vreau să spun prin teorie?subiect specific; ideea sau ipoteza dvs. exactă de cercetare.excluderea studiului dvs. Un exemplu de teorie ar fi „Tipurile ABC de chei sunt mai puțineprobabil să fie pierdute decât cheile XYZ”, având în vedere exemplul anterior de chei pierdute.Primul dvs. capitol poate începe cu introducerea, informațiile de fundal, dvsenunțul unei probleme, un scop sau un obiectiv al cercetării, o întrebare de cercetare, o ipotezăesis, cadrul conceptual sau teoretic, importanța cercetării dvs., a acestuiarelevanța pentru cunoștințe și industrie și planul tău de studiu.Următoarele secțiuni vor discuta fiecare dintre componentele pentru mai multe programe.Acestea sunt oferite ca ghid, dar este important să urmați programul dvsorientări specifice.Acest capitol se concentrează pe ceea ce alții din domeniu au spus despre subiectul dvs.veți documenta cercetări importante legate de studiul dvs.tot ce ai citit despre subiectul tău.care este importantă pentru ca cititorul să vă înțeleagă cercetarea.O analiză a literaturii arată că tu, cercetătorul, ți-ai făcut temele.Era tema ta pentru acasă? Era să vezi ce s-a cercetat despre subiectul tău sauteorie.

Ce au spus cercetătorii anteriori despre întrebarea dvs. de cercetare?oamenii „mai în vârstă” sau „mai experimentați” fac pentru a vă aborda problema sau pentru a răspundeAu existat rețete specifice pentru a rezolva probleme similare?există modele care au abordat subiectul dvs. care pot fi folosite pentru a răspunde răspunsului dvs.intrebari de cautare?Dacă există controverse cu privire la subiectul dvs., acesta ar putea fi un punct bunabordați controversa și alegeți o parte sau cealaltă.cititor cu informațiile de bază necesare pentru a înțelege subiectul.În capitolul 2, vi se cere să mergeți la bibliotecă și să citiți despre subiectulproblema, întrebarea de cercetare, ipoteza dvs. și raportați-le.veți citi multe lucrări și le veți aduce la studiu doar pe cele importante.Revenind la exemplul „cheilor pierdute”, puteți începe să căutați conceptul decheile pierdute; de ​​ce oamenii le pierd, ce factori îi fac pe oameni să piardă cheile și ce factoritorii îi ajută pe oameni să-și amintească locația cheilor.înjură memoria pe termen scurt și pe termen lung.În jurul tău ar putea declanșa memoria pe termen scurt.secretara cu privire la cheile tale te poate ajuta să-ți amintești unde le-ai pierdutîncercați să vă răspundeți la întrebare.