Beneficiile suplimentelor naturale

Timp de zeci de ani, omenirea a aruncat tot felul de toxine și substanțe chimice în mediu. În cele din urmă, cineva a devenit inteligent și au fost promulgate legislații federale precum Legea pentru aer curat și Actul pentru apă curată. Cu toate acestea, există încă multe ingrediente discutabile și nenaturale care pot fi găsite în alimentele noastre, suplimentele de sănătate și medicamentele. De ani de zile există o dezbatere continuă despre vitaminele naturale și cele sintetice. Brandurile naturale omit culorile artificiale, ceea ce este un lucru pozitiv. Formele naturale de vitamine și alte suplimente naturale pentru suplimente alimentare sănătate sunt de obicei superioare formelor sintetice. De exemplu, forma naturală a vitaminei E este D-alfa tocoferol, iar forma sintetică este DL-alfa tocoferol. Dovezile au arătat că forma naturală D-alfa este mult mai utilă organismului decât forma sintetică DL-alfa. Asigurați-vă că citiți eticheta pentru a vedea ce aveți.

În efortul de a deveni mai sănătoși, mulți oameni au început să facă mișcare și să mănânce corect. O parte din această încercare de a obține un stil de viață mai sănătos include adesea suplimente de slăbit. S-a demonstrat că pastilele sintetice de slăbit au numeroase efecte secundare care pot fi dăunătoare. Suplimentele naturale sunt sigure pentru utilizare pe termen lung pur și simplu pentru că sunt compuse din ierburi naturale și alte ingrediente. Dar pastilele artificiale pentru dieta pot avea ingrediente chimice care pot provoca efecte secundare neplacute, iar unele dintre acestea pot fi fatale. S-a demonstrat că pastilele de slăbit sintetice cauzează hipertensiune arterială, bătăi accelerate ale inimii, palpitații ale inimii, amețeli, greață, insomnie, nervozitate și depresie. Acestea și alte simptome pot fi evitate prin utilizarea suplimentelor naturale ca alternativă.

Există un exemplu minunat pentru a demonstra că ingredientele naturale sunt mult mai benefice decât produsele nenaturale din suplimentele alimentare. Exista o singură vitamina B cunoscută oamenilor de știință în 1925. Alte zece vitamine B au fost descoperite până în 1975. Suplimentele de vitamine au fost vândute pentru prima dată în anii 1930, iar dacă ai lua un supliment sintetic, ți-ar lipsi toate celelalte vitamine B care aveau încă de descoperit. Cu toate acestea, luând un supliment alimentar întreg, veți obține toate vitaminele B, indiferent dacă acestea au fost descoperite sau nu!

Nu se știe dacă vor fi descoperite mai multe vitamine B, dar se știe că mulți nutrienți sănătoși și alți factori din alimente continuă să fie identificați. De exemplu, citricele au flavonoide bioactive care îmbunătățesc efectele vitaminei C și protejează împotriva stresului oxidativ. Aceste bioflavonoide includ quercetina, hesperidina, naringina, diosmina și altele. Aceștia sunt fitonutrienți vitali care promovează absorbția corectă a vitaminei C și prelungesc acțiunile vitaminei C. Dacă ați lua un supliment de vitamina C sintetic, nenatural, probabil că nu veți primi niciunul dintre acești nutrienți vitali. Suplimentele naturale sunt mai bune pe termen lung.